Voorstellen nieuw bestuurslid: Marcel Dries
Terug
6 Januari 2019

Voorstellen nieuw bestuurslid: Marcel Dries

Nieuws afbeelding

Sinds kort is Marcel Dries nieuw bestuurslid van HCWV. Maak kennis met Marcel in het artikel.

Hallo, ik ben een geboren en getogen Wateringer. Opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik lange tijd het idee gehad om mijn vaders schildersbedrijf over te nemen om uiteindelijk toch in de accountancy te belanden alwaar ik de kneepjes van het vak heb geleerd. In 1997 heb ik de publiek functie verruild voor een baan bij Unilever waar ik diverse financiële functies heb bekleed in binnen- en buitenland. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij een producent van gewrichtsvervangers ook weer in een financiële rol.

Mijn binding met HCWV is vrij sterk. Twee gezinsleden zijn al jaren lid van deze prachtige club. Ilona, mijn vrouw, speelt bij de Trimmers. Axel onze oudste heeft alle jeugd elftallen doorlopen en speelt in de A1. Mijn enige wapenfeit tot nu toe is het aanbrengen van de mooie poster in het clubgebouw welke ik samen met John Korenhof heb geplakt.

Inmiddels ben ik in mijn nieuwe rol gestart. De dynamiek en enthousiasme in de organisatie is even bewonderenswaardig als aanstekelijk. Met veel plezier treed ik in de voetsporen van mijn voorganger die zich bereid heeft verklaard om betrokken te blijven zoals zijn voorgangers Jeroen en Frits dat ook nog altijd doen. Een mooie traditie!

Rest me je uit te nodigen indien je vragen en/of ideeën hebt van financiële aard. Het is geenszins nodig om tot de volgende ALV te wachten. Mail naar [email protected].