Beeldrecht opgenomen in Privacy Policy
Terug
Uitgelicht 11 Juli 2020
Beeldrecht opgenomen in Privacy Policy


In de Privacy Policy (PP) was nog geen expliciete tekst opgenomen m.b.t. het beeldrecht bij HCWV. Dit is inmiddels aangepast door de toevoeging van onderstaande tekst. Mocht iemand vragen hebben hierover, dan kan contact opgenomen worden met het bestuur via [email protected].

Beeldrecht
Voor de club maken wij tijdens trainingen, wedstrijden en vereniging-gerelateerde activiteiten regelmatig opnames met foto en/of film voor verslaglegging, clubdoeleinden of evaluatie van hockeyprestaties in teamverband. Hierop kunnen leden van HCWV, leden van andere verenigingen of bezoekers staan afgebeeld. Wij gebruiken ons beeldmateriaal op onze mediakanalen (o.a. website, ClubApp of social media) om de hockeysport in de volle breedte en onze club in het bijzonder te promoten en de betrokkenheid van supporters te vergroten. Portretten van leden, vrijwilligers en bezoekers kunnen worden opgenomen op Website en/of ClubApp ten behoeve van team- of organisatie-identificatie.
Indien hiertegen bezwaren bestaan, dient dit via [email protected] kenbaar te worden gemaakt. Betreffend beeldmateriaal zal dan worden verwijderd.