Teambegeleiders en trainingsschema 2021 - 2022
Terug
24 Juni 2021
Teambegeleiders en trainingsschema 2021 - 2022


Start nieuw seizoen
Na een week van rust zullen er vanaf aanstaande maandag 28 juni weer trainingen plaatsvinden. Deze trainingen zullen in de nieuwe teamsamenstelling zijn. Zoals veel al weten zal vanaf het komende seizoen HCWV alle trainers regelen. De teamtraining zal dus verdwijnen.
 
Nieuw trainingsschema en teambegeleiders
Het trainingsschema voor het seizoen 2021-2022 is bekend. Je vindt het schema en de teambegeleiders achter de login op de website onder Club > Documenten > Teambegeleiders en trainingsschema 2021 - 2022. We zijn trots dat zoveel trainers zich komend seizoen willen inzetten voor de jeugdleden op HCWV. Er zijn nog een paar trainingen waarvoor wij nog een trainer zoeken. Wij verwachten dat deze voor de start van het nieuwe seizoen zijn ingevuld.
 
Maandag 28 juni t/m vrijdag 16 juli
De komende drie weken trainen de teams in de nieuwe samenstelling. Alleen de trainingen op het waterveld gaan door. Deze trainingen zullen zoveel als mogelijk worden verzorgd door de nieuwe trainers.
 
Indien een team een waterveldtraining heeft waar nog geen trainer bekend is dan zal HCWV voor de komende weken een trainer regelen. Indien het team ook de tweede training op het zandveld wil laten doorgaan dan mag dat. Echter dient het team zelf contact op te nemen met de trainer of zelf de training te verzorgen.

Senioren
Trainingen van de seniorenteams gaan door in overleg met de betreffende trainer.
 
Wij wensen iedereen fijne en sportieve trainingen de komende weken!