Bestuurswisseling
Terug
24 Januari 2022
Bestuurswisseling


Tijdens de ALV van 17 januari hebben we als club afscheid genomen van Marcel Dries als onze penningmeester. Wij willen Marcel hartelijk bedanken voor zijn inzet in deze (ook financieel) ingewikkelde tijden. Mede door zijn grondige aanpak en zijn financiële kennis staat onze vereniging er financieel gezond voor en is onze boekhouding goed op orde.


Helaas is er nog steeds geen opvolger voor hem gevonden en worden zijn taken nu tijdelijk door de andere bestuursleden waargenomen. Daarom nogmaals de oproep aan mensen die interesse hebben om de functie van penningmeester op te pakken en aan mensen die iemand kennen die wellicht geschikt zouden zijn voor deze functie, om contact op te nemen via [email protected]. Interesse in financiën is natuurlijk een vereiste; een financiële achtergrond is, mede door de ondersteuning van ons administratiekantoor, niet strikt noodzakelijk.


Tijdens de ALV is Daan van Adrichem benoemd als lid exploitatie van het bestuur. Daan draaide al een aantal maanden mee als voorzitter van de exploitatie commissie en wij zijn als bestuur dan ook heel blij met zijn formele benoeming in het bestuur: welkom, Daan.


Het bestuur van HCWV