Afgelopen ALV zijn er drie ereleden benoemd van HCWV!
Terug
24 Januari 2022
Afgelopen ALV zijn er drie ereleden benoemd van HCWV!


Nieuws afbeelding

Een erelid is een lid van een vereniging met een door de vereniging toegekende speciale status. Door de huidige situatie (Corona) was het bestuur al meer dan een jaar van plan om deze drie leden voor te dragen als ereleden. Wie zijn deze toppers en waarom zijn ze benoemd tot ereleden?


We hebben het natuurlijk over Mieke Mouwen - van der Starre, Hilke van Cuylenborg en Suzanne Plugge. Alle drie zijn ze in de jeugdjaren van de verenigeng dragende factoren geweest. Mieke heeft zich ingezet voor de scheidsrechterscommissie en fithockey. Fithockey is voor iedereen vanaf 50 jaar en er wordt gehockeyd met een plastic stick en zachte bal. Daarom staat Fithockey voor veilig bewegen, buiten sporten, sociale contacten en veel plezier met elkaar. Hilke is al een eeuwigheid wedstrijdsecretaris. Als Igor functionarissen van andere verenigingen spreekt, blijkt Hilke een bekend persoon te zijn. Tot slot, Suzanne. Ze lang voorzitter van de jeugdcommissie geweest en zat tevens in het bestuur. Door alle werkzaamheden lukte het lang niet om afscheid te nemen van HCWV. Toch begonnen haar handen weer te kriebelen en zit ze nu in de communicatiecommissie. Onkruid vergaat niet zullen we dan maar zeggen. Natuurlijk op de meest positieve manier die je maar kunt bedenken!


Toen Igor namens het bestuur Mieke, Hilke en Suzanne voordroeg, stemde iedereen die aanwezig was bij de ALV volmondig JA! Zie hieronder hun eerste reactie:

Mieke: ‘’Dank jullie wel. Ik vind het echt zo bijzonder; ben er nog steeds van aan het bijkomen. Dit erelidmaatschap is ook een verdienste van mijn opvoeding.’’

Hilke: ‘’Ik vind het een onwijze eer om bij deze kleine club te horen, onwijs gaaf!’’

Suzanne: ‘’Ik had het niet verwacht, ben er beduusd van. Dit is een enorme eer en heel erg bedankt.’’


Mieke, Hilke en Suzanne bedankt!! Namens alle leden en namens het bestuur.

Reacties

Ronald Jobse

25-1-2022 @ 10:06:56 |Deze dames zijn superhelden!

Reageer op het nieuws