Diploma voor heel veel trainers en coaches
Terug
16 November 2022
Diploma voor heel veel trainers en coaches


Nieuws afbeelding

Op vrijdag 4 november werd er feest gevierd op hockeyclub HCWV. Afgelopen jaar zijn er meerdere cursussen gestart om trainers en coaches op te leiden en dat leidde ertoe dat Igor, samen met de Technische Commissie op 4 november maar liefst 84 KNHB-diploma's mochten uitreiken aan deze enthousiaste vrijwilligers. De opleidingen werden mogelijk gemaakt door ondersteuning van stichting WSDH. Het opleiden van de vrijwillige trainers en coaches past binnen ons technisch beleid. Door te investeren in de opleiding van trainers en coaches, die verbonden zijn aan de club, maken we het hockeyen voor onze jeugd nog leuker en leerzamer. We vergroten de kennis en kunde binnen HCWV en investeren in het uitdragen van dezelfde basisprincipes voor trainen en coachen.  


Wil je ook training gaan geven of coachen? Meld je aan bij [email protected] vrijdag 4 november werd er feest gevierd op hockeyclub HCWV. Afgelopen jaar zijn er meerdere cursussen gestart om trainers en coaches op te leiden en dat leidde ertoe dat Igor, samen met de Technische Commissie op 4 november maar liefst 84 KNHB-diploma's mochten uitreiken aan deze enthousiaste vrijwilligers. De opleidingen werden mogelijk gemaakt door ondersteuning van stichting WSDH. Het opleiden van de vrijwillige trainers en coaches past binnen ons technisch beleid. Door te investeren in de opleiding van trainers en coaches, die verbonden zijn aan de club, maken we het hockeyen voor onze jeugd nog leuker en leerzamer. We vergroten de kennis en kunde binnen HCWV en investeren in het uitdragen van dezelfde basisprincipes voor trainen en coachen.  


Wil je ook training gaan geven of coachen? Meld je aan bij [email protected]

Reacties

Ronald Jobse

5-12-2022 @ 19:55:18 |Super!@Nieuwe trainers/coaches: gefeliciteerd met het behalen van je diploma, en veel plezier en succes met het uitoefenen er van!@TC Goed geregeld!

Reageer op het nieuws