Huldiging zaalkampioenen zondag 8 maart
Terug
Jeugd nieuws 22 Februari 2020

Huldiging zaalkampioenen zondag 8 maart

Nieuws afbeelding We hebben nog drie zaalkampioenen erbij: Na de MA3 en de MC2 zijn er nog drie teams zaalkampioen geworden.
JD2 werd onverwacht al kampioen door de storm Ciara op zondag 9 februari. Hun laatste wedstrijden werden hierdoor niet gespeeld. Onze jongens zijn met één punt boven de naaste concurrent HDM geëindigd en mogen zich daarom kampioen noemen. Gefeliciteerd!
MA2 maakte het heel spannend in het laatste weekend. Het kwam op de laatste wedstrijd aan en die wisten de meiden van de MA2 te winnen. Een mooie prestatie! Voor veel speelsters in dit team wordt het al een beetje gewoon om zaalkampioen te worden, want dit is het derde opeenvolgende jaar dat ze kampioen zijn. Volgend jaar weer? 
De MD3 sloot de laatste twee wedstrijden winnend af en dacht dat HGC in deze poule kampioen zou worden. HGC verloor echter en daardoor werd onze MD3 toch nog kampioen. Ze eindigden met 2 punten verschil bovenaan in de poule. Het feestje werd ’s avonds meteen gevierd. 
We feliciteren de JD2, MA2 en MD3 met het kampioenschap. We gaan jullie natuurlijk ook huldigen. Dat doen we op zondag 8 maart om 16.15 uur in het clubhuis van HCWV. We nodigen alle andere HCWV’ers uit om de kampioenen toe te juichen.