Veld 2 is bespeelbaar & veldverlichting weer compeet!
Terug
26 Oktober 2020
Veld 2 is bespeelbaar & veldverlichting weer compeet!


De twee weken voor de herfstvakantie is door de aannemer hard gewerkt om de bobbels uit veld 2 te verwijderen. En met succes: het veld is inmiddels opgeleverd aan de gemeente waardoor wij het ook weer kunnen gebruiken! Het is mogelijk dat het zand in de nieuwe stukken van de mat iets sneller loskomt. De afdeling onderhoud van de gemeente zal dat in de gaten houden en kan eventueel extra zand bijstrooien. Omdat de mat nu aan de randen is ingeklemd bolt de mat daar een klein beetje op, door tijd, regen en gebruik zal dat verder wegzakken.

Tijdens de vorige Corona lockdown is door een aantal handige klussers van onze club de veldverlichting parkiet-proof gemaakt. Hiervoor zijn toen alle armaturen naar beneden gehaald. Bij de werkzaaheden bleek echter dat een aantal ervan onhersteld beschadigd waren, waardoor niet alle armaturen weer terug geplaatst konden worden. Hierdoor ontbraken bij velden enkele lampen. We hebben nieuwe (tweedehands) armaturen kunnen inkopen, die  na het aanbrengen van de parkiet-bescherming, afgelopen week weer terug geplaatst zijn. Alle velden hebben dus weer rondom licht!


OUD BERICHT
Woensdagmiddag 2 september heeft Gemeente Den Haag veld 2 bij HCWV afgekeurd in verband bobbels in het veld. Wedstrijden die komend weekend op dit veld gepland staan, moeten hierdoor verplaatst worden naar een ander veld. Ook kan het voorkomen dat komende weken wedstrijden naar zondag verplaatst worden. De teams die het betreft worden hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Trainingen op veld 2 kunnen wel doorgaan.

De bobbels waren al voor de zomervakantie zichtbaar en gerapporteerd bij de gemeente. Deze heeft gedurende de zomerperiode diverse mogelijkheden geprobeerd om de bobbels weg te werken (veld opspannen, bobbel doorsnijden en lijmen). Helaas zonder resultaat waardoor een meer ingrijpende herstelactie noodzakelijk is. Er wordt door de gemeente, samen met de leverancier van het veld hard gewerkt aan het uitwerken en plannen van deze herstelactie, maar het is nog niet duidelijk vanaf wanneer we veld 2 weer kunnen gebruiken. 

We vragen jullie begrip voor de ontstane situatie.