De Silver Cup is begonnen
Terug
Senioren / Trim / Fit nieuws 22 September 2021
De Silver Cup is begonnen


Nieuws afbeelding
Het hockeyseizoen is voor iedereen weer van start gegaan. Superfijn na de afgelopen turbulente jaren. Naast de wekelijkse competitie spelen de Dames 1 en Heren 1 ook de Silver Cup. Maar wat houdt dat precies in?

De Silver Cup is een bekercompetitie a la hockey. Alle seniorenteams van de eerste tot de vierde klassen kunnen hieraan mee doen. Er wordt gespeeld volgens het knock-out principe. Verlies je een wedstrijd dan is het game over.

Het knock-out principe maakt deze wedstrijden nog spannender. Alle neuzen moeten dezelfde kant op staan en de strijdlust is hoog. Bij een gelijkspel is er geen extra tijd. Wat gebeurt er dan? De teams gaan gelijk door naar shoot-outs. Een supergaaf en meeslepend spelelement. Het is aan de spelers om hun hoofd koel te houden. 

Dames 1 heeft afgelopen vrijdag hun eerste Silver Cup wedstrijd gewonnen met 1-2 van Krimpen Dames 1 en is daarmee door naar de volgende ronde. Heren 1 speelt aankomende vrijdagavond om 20:30 hun eerste Silver Cup wedstrijd uit tegen Bleiswijk Heren 1. Komen jullie ze aanmoedigen?! 

Reacties

Marieke van Leeuwen

22-9-2021 @ 14:27:29 |Goed bezig, dames! Wanneer is de volgende ?

Reageer op het nieuws