Kampioenen 2021 - 2022
Terug
25 Juni 2022
Kampioenen 2021 - 2022


Nieuws afbeelding
Afgelopen seizoen zijn er weer een aantal teams kampioen geworden! 

Bekijk hieronder de teams die kampioen geworden zijn!Als eerste de toppers die kampioen zijn geworden in de subtop! Het was de meiden niet gelukt zonder hun coaches Devin en Bas en trainer Sjoerd! Namens alle meiden van de MC1 bedankt voor jullie support voor het dit seizoen!


Dan de MD1! Ze hebben de laatste wedstrijd gewonnen met 2-6 van rotterdam MD2. Het was een mooi jaar en daarbij konden de coaches Wouter en Quinten niet ontbreken!


Trainer/coach Wessel heeft veel energie gestoken in de MC4. Deze strijders hebben de laatste wedstrijd op hun eigen kracht gewonnen met 4-0 tegen Forescate! 


Na een iets minder start in het begin van het seizoen zijn de jongens van C1 onwijs gegroeid. Zo werden ze 2e in de tussen competitie en onofficiël kampioen in de zaal. Na de zaal hebben ze zich doorgepakt en het kampioenschap verdiend binnen geharkt. Lekker bezig Sophie!!


Het is je waarschijnlijk niet ontgaan. Dames1 is ook kampioen geworden. Met 1-4 voor werd het een spannende wedstrijd. Met nog een strafcorner tegen te gaan werd er afgefloten toen het 3-4 stond. Door video te bellen stond Heren1 te kijken in de spannende eindfase. Het was alles of play-offs. Al goed eind goed,  Dames 1 is kampioen! Op zaterdag 28 mei speelde de JB1 tegen Alecto. Aan een gelijkspel hadden de jongens genoeg om kampioen in de derde klasse te worden. Na een hele spannende en leuke wedstrijd stond er 2-2 op het scorebord!Ook zijn de meiden van de d2 kampioen.  Een lekker stukje taart mocht hier zeker niet bij missen. Goed gedaan meiden!Ook JD1 is kampioen geworden! Jongens D1 heeft in de laatste wedstrijd met 3-0 gewonnen van Leiden JD2! Goed gedaan jongens!


Als laatste de kanjers van de MC2. Ze hebben hun laatste wedstrijd gewonnen met 4-2.
Het werd spannend wat het doelsaldo zal zijn. Kampioen of geen kampioen….. ze hebben een top prestatie geleverd. Helaas net geen kampioen. Volgend jaar weer knallen! 

Zondag 26 juni worden de kampioenen gehuldigd. De huldiging is van 15.45 uur tot 17.00 uur.