Voorstellen trainer coach Dames 1
Terug
Senioren / Trim / Fit nieuws 11 Juli 2022
Voorstellen trainer coach Dames 1


Nieuws afbeelding Goedendag iedereen, Als de nieuwe begeleider van Dames 1 voor de komende seizoenen mag ik mezelf bij jullie introduceren.

Met mijn vrouw, dochter en zoon woon ik in Barendrecht, waar ik zelf ook ben opgegroeid. Ik werk als HR manager bij een middelgrote taxionderneming in het zorgvervoer uit Gorinchem. En uiteraard ben ik gek op hockey. Dat geldt overigens ook voor mijn vrouw die zeer actief is als Bondsscheidsrechter en zoon die in Barendrecht Heren 1 speelt. Dochter is inmiddels gestopt met hockeyen.

Ikzelf ben keeper geweest in de jeugdteams en H2 en H1 van Barendrecht en daarna H3 van hockeyclub Rotterdam. Zo’n 10 jaar geleden ben ik gestopt om ruimte te maken voor het coachen van seniorenteams. Tot die tijd begeleidde ik al jeugdteams op Barendrecht. Via onder andere Barendrecht en Berkel H1, Cartouche D2 en D1 en Pollux D1 dus nu Wateringse Veld D1. Ik heb voor Wateringse veld gekozen vanwege de leuke proeftraining die we met elkaar hebben gedaan en de goede inhoudelijke gesprekken met de TC en het team. Het kampioenschap en de bijbehorende promotie naar de 3e klasse afgelopen seizoen zijn natuurlijk fantastisch voor het team en voor de club. Het zal een pittige start worden in september maar ik ben er van overtuigd dat er veel groei mogelijk is met het team. Ik kijk er naar uit om samen het beste eruit te halen en tegelijkertijd veel plezier te maken met elkaar.

Hopelijk tot snel langs de lijn!

Arjan Prillevitz