Eerste Rob Loonen trofee uitgereikt
Terug
30 Oktober 2022
Eerste Rob Loonen trofee uitgereikt


Nieuws afbeelding
Zaterdagavond 29 oktober deden 10 enthousiaste teams mee aan de HCWV-pubquiz. Quizmaster Annemieke leidde de teams door de 8 rondes met elk 10 vragen. Deze gingen over muziek, actualiteiten, algemene kennis, sport, enz. Tussendoor was er natuurlijk tijd voor een drankje en hapje. Dit perfect verzorgd door het barteam: Ien en Yvonne. 

Hoewel de team goed met elkaar concurreerden, kon er maar één team winnen: het team ILSACO. Gefeliciteerd! Zij kregen dit jaar een bijzondere prijs: de Rob Loonen trofee. Een wisseltrofee, die het team volgend jaar mag verdedigen.

Rob Loonen trofee 
Erelid Rob Loonen deed samen met zijn vrouw Marie Louise altijd mee aan de HCWV pubquiz in het team De leukste hockeyouders.. Mede dankzij zijn kennis wisten ze regelmatig de winnaar te worden. Helaas is Rob vorig jaar maart plotseling en veel te vroeg overleden. Marie Louise overhandigde de prijs aan het winnende team. ‘ik ben, net als Eric en Carolijn, trots dat de herinnering aan Rob op deze manier levend wordt gehouden binnen de club. Hoewel Rob niet graag zelf in het middelpunt van de belangstelling stond, past deze trofee goed bij hem vanwege zijn brede algemene kennis’, zo zei Marie Louise na afloop van de pubquiz.

Veel dank gaat uit naar Annemieke, Paul en Hidde de Haan die de pubquiz hebben georganiseerd en gemaakt.

Blijf allemaal de kranten lezen, films en sport kijken en Wikipedia doorspitten, want volgend jaar is er natuurlijk weer een pubquiz!