3D Mouth Guard op HCWV
Terug
13 Mei 2023
3D Mouth Guard op HCWV


Nieuws afbeelding

Op 10 juni komt 3D Mouth Guard naar onze club. Zij maken op maat gemaakte gebitsbeschermers aan de hand van een 3D-scan van je gebit. Klaar in 1 minuut! Een ideale gelegenheid om je kind of jezelf een bitje op maat te laten aanmeten zonder gedoe. Zeker als je kind om de zoveel tijd zijn of haar bitje kapot kauwt ;). De beschermer voelt aan als een tweede 'huid' en bevordert de prestatie op het veld omdat je net wat meer lucht binnen krijgt. Je hebt bijna niet in de gaten dat je het bitje draagt. De gebitsbeschermer is ontworpen in nauwe samenwerking met topsporters (bijvoorbeeld hockeyers van Pinoke en Amsterdam) die ze elke dag gebruiken. De voordelen t.o.v. traditionele bitjes zijn:

·100% aansluitende pasvorm

·Geen irritatie in mondhoeken of tandvlees

·Vrijer en voluit ademhalen

·Moeiteloos communiceren

 

Hoe gaat het in zijn werking?

Het bedrijf maakt een scan van je bovenkaak met 3D videotechnologie. Hiermee zijn alle minuscule rondingen en vormen van het gebit vast te leggen. Vervolgens maken ze een digitale gebitsbeschermer die geproduceerd wordt met 3D print technologie. Hierbij wordt uniek materiaal gebruikt dat voldoet aan alle eisen van een bitje op het gebied van sterkte, flexibiliteit, gezondheid en gebruiksgemak.

0% foutmarge en 100% wedstrijdfocus.

Wanneer bij HCWV

10 juni van 8.00 tot circa 14.00 uur. Je kan je aanmelden via de QR-code in de flyer of gewoon langs lopen of door hier te klikken.

Prijs

Bij de tandarts € 110,-, maar speciaal voor de leden van Hockey Club Wateringse Veld:

Jeugd, wisselgebit 7 t/m 14 jaar, € 60,- (12 maanden pasvormgarantie)

Volwassenen, € 70,- (24 maanden pasvormgarantie)

Meer info?

https://www.3dmouthguard.nl/