Kampioenen 2023-2024
Terug
Jeugd nieuws 10 Juni 2024
Kampioenen 2023-2024


Nieuws afbeelding
Alle kampioenen van harte gefeliciteerd met het kampioenschap! ook alle andere teams die geen kampioen zijn, zijn wij trots op!HCWV jongens onder 16-2 pakt het kampioenschap op de valreep. Het hele seizoen was dit nieuwe samengestelde team in de achtervolging op Ring Pass en de laatste twee wedstrijden wisten ze het kampioenschap binnen te slepen. Een geweldige teamprestatie. Met dank aan Ronnie en Erik.MO12-2


Trim 6 speelde 5 juni hun kampioenswedstrijd tegen Zoetermeer. Het was een spannende pot. Maar uiteindelijk won HCWV met 5-4 van Zoetermeer. 
Hiermee is trim 6 kampioen in de Haaglanden 8 competitie. 
Het is het eerste seizoen van Trim 6 dus extra speciaal ! 


JO9-2
Dit jaar weer geen kampioen.
Bijna alles verloren, maar af en toe wel flink mogen scoren!
Het mocht de pret niet drukken,
Volgend jaar gaat het ons wel lukken!


MO9-2
Vol overgave, veel plezier en energie gingen de meiden iedere wedstrijd weer in. En steevast na de limo en koek op zaterdag weer samen verder rennen en spelen rondom de velden. Ze waren bij alle georganiseerde activiteiten van HCWV (Sint, e-nacht, hockeyclinic) en alles was even leuk. Daarnaast hadden zij als team ter afsluiting van het zaalseizoen een uitje bij bounce valley.


JO9-1


De meiden van de MO9-1 zijn toppers.
In het begin van het seizoen moesten zij elkaar nog vinden in het veld en stonden zij het liefst alleen in de verdediging. Aan het einde van het seizoen spelen zij goed met elkaar over en hebben ze bijna alle wedstrijden gewonnen!


MO10-1 heeft een super leuk seizoen gehad! We zijn op het veld kampioen geworden 🏆 Wat hebben wij verder naast onze 🏑wedstrijden en trainingen allemaal gedaan : Clinic van Eva de Goede, Glow in the dark toernooi in Haarlem en Gouden Ei toernooi bij Craijenhout. We hebben een te gek kamp gehad in Evertsoord en een teamuitje bij jump one!

MO12-3
Onze toppers hebben het geweldig gedaan. Ze hebben ontzettend veel lol met elkaar en laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Trots op onze meiden.

JO12-2

Reacties

Joris van Daal

10-6-2024 @ 14:44:27 |Stuur je foto's naar [email protected] harte gefeliciteerd allemaal, leuke foto's!

Reageer op het nieuws