Terug

Nieuwe sponsor FSS Dienstverlening

 25-9-2020

Misschien heb je het sponsorbord al zien hangen? FSS Dienstverlening is een nieuwe sponsor van HCWV. FSS Dienstverlening voert ook de schoonmaak uit in ons clubhuis.
Graag willen we Fariel William bedanken voor het financieel ondersteuren van onze club.
... ... lees meer

Herinnering coronamaatregelen bij HCWV!!

 24-9-2020

Omdat we merken dat de naleving van de Corona regels wat verslapt, hierbij de belangrijkste regels bij HCWV op een rijtje:
 
·Heb je klachten of zit je in quarantaine? Blijf thuis.
·Ben je positief getest, meldt dat bij je teammanager en de corona coördinator via [email protected]
·Registreer je iedere keer als je ... lees meer

Veld 2 is afgekeurd!

 2-9-2020

Woensdagmiddag 2 september heeft Gemeente Den Haag veld 2 bij HCWV afgekeurd in verband bobbels in het veld. Wedstrijden die komend weekend op dit veld gepland staan, moeten hierdoor verplaatst worden naar een ander veld. Ook kan het voorkomen dat komende weken wedstrijden naar zondag verplaatst worden. De teams die het betreft worden hierover zo ... lees meer

Bezoekersregistratie Corona

 29-8-2020

In verband met het Coronavirus is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht zich te registreren. De registratie blijft 14 dagen bewaard en wordt als nodig alleen gebruikt voor een contactonderzoek van de GGD. 
Registreren kan door de QR-code te scannen of naar https://hcwv.nl/registratie te gaan.  ... ... lees meer

Corona maatregelen start van seizoen 2020-2021

 26-8-2020

Seizoen 2020-2021 staat voor de deur. En dat dit anders zal gaan lopen dan we gewend zijn moge duidelijk zijn. Gelukkig gaat de competitie wel van start, en kunnen we lekker beginnen met trainen en komen de eerste wedstrijden er ook aan. Hieraan zijn wel wat regels verbonden. Lees ze goed door en informeer je kind(eren), dat is in ieders belang. ... lees meer

Welkom bij HCWV: corona-informatie voor onze bezoekers

 26-8-2020

HCWV is blij dat we jullie weer mogen begroeten op onze accommodatie: we heten jullie team van harte welkom! Ook bij ons zijn de maatregelen in de strijd tegen Corona van toepassing. Wij gaan er vanuit dat iedereen zijn of haar zich conformeert aan de veelal bekende geldende richtlijnen en maatregelen. Hier lichten we enkele specifieke maatr ... lees meer

Besluiten tijdens de ALV van 14 juli jl.

 28-7-2020

Dinsdag 14 juli heeft de voorjaars ALV van HCWV plaatsgevonden. Vanwege Corona was deze helaas vertraagd in de tijd, maar we waren erg blij dat we alsnog in de gelegenheid waren om fysiek bij elkaar te komen voor deze vergadering.
Korte samenvatting van de belangrijkste onderwerpen die besproken en besloten zijn: het bestuur heeft ... lees meer

LISA TIP14 - Registreren van aanwezigheid en bewerken van gegevens van spelers van het team

 5-7-2020

Dit is voorlopig de laatste "LISA Tip" omdat we er doorheen zijn. Mocht jij nog wel een tip voor de andere HCWV leden hebben plaats deze dan onder dit artikel in een reactie.
Deze keer ook weer twee tips: Registreren van aanwezigheid en bewerken van de gegevens van spelers van het team door een begeleider.
Aanwezigheid: Alle ... lees meer

LISA TIP13 - E-mail naar een team sturen en teampot beheren

 28-6-2020

Vorige week vertelden we al hoe begeleiders teamberichten kunnen aanmaken en ook documenten voor een team kunnen opslaan. Deze week gaan we in op e-mailberichten naar een team sturen en ook hoe je een teampot kunt maken.

Dit is ook weer een functie die alleen mogelijk is in LISA Team (inloggen op de website) en is alleen besch ... lees meer

LISA TIP12 - Teamberichten maken en teamdocumenten opslaan

 21-6-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP12: Teamberichten maken en teamdocumenten opslaan.

Vorige week vertelden we al hoe je wedstrijdverslagen bij een team kan opslaan. Deze week leggen we uit hoe je berichten aan je team kunt sturen en ook documenten kunt delen binnen je team.
Dit is ook weer een functie die alleen mogelij ... lees meer

Slogan eruit - Kernwaarden erin

 15-6-2020

Vanaf vandaag zijn de HCWV kernwaarden direct zichtbaar zijn op onze webpagina. De kernwaarden vervangen de HCWV slogan.
Op de bestuursvergadering van vorige week heeft het bestuur besloten dat we de HCWV slogan "Hockey lekker mee met HCWV" niet meer zullen gebruiken. Weet je het nog? Deze slogan werd in 2010 geïntroduceerd na ee ... lees meer

LISA TIP11 - Wedstrijdverslagen maken

 14-6-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP11: Wedstrijdverslagen maken.

In LISA Teams (inloggen op de website) is het mogelijk voor begeleiders van teams om wedstrijdverslagen te maken en op te slaan.

LISA teams: Ga naar Team > Verslag invoeren.

Je kunt dus binnen een team afspreken dat spelers om d ... lees meer

LISA TIP10 - Oefenwedstrijden zoeken

 7-6-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP10: Oefenwedstrijden zoeken

In LISA Teams (inloggen op de website) en in de HCWV app is het mogelijk om oefenwedstrijden te zoeken.

LISA teams: Ga naar Club > Oefenwedstrijden.
HCWV app: Klik op Meer > Oefenwedstrijd regelen. In de app is het ook mogelijk om een oe ... lees meer

LISA TIP9 - Gegevens leden zoeken

 31-5-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP9: Gegevens leden zoeken.

In LISA Teams (inloggen op de website) en in de HCWV app is het mogelijk om gegevens van andere leden te zoek.

LISA teams: Ga naar Zoeken en tik een naam van een lid of vrijwilliger in.
HCWV app: Klik op Meer > Zoek leden. Tik een naam van e ... lees meer

LISA TIP8 - Wijzigen betaalwijze

 24-5-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP8: Wijzigen van de betaalwijze.

In LISA Teams (inloggen op de website) is het mogelijk om je betaalwijze makkelijk te wijzigen. Let op: Betaling per acceptgiro kost € 7,50 extra per seizoen.

LISA teams: Ga naar Ik > Incassomachtiging. Hier zie je je huidige status en kan ... lees meer

LISA TIP7- Toernooien zoeken

 17-5-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP7: Toernooien zoeken.

Helaas is deze tip niet meer relevant voor dit seizoen maar wij willen je deze toch niet onthouden. Vanuit de HCWV app is het mogelijk om toernooien te zoeken. Je zoekt dan binnen LISA naar alle toernooien die door andere verenigingen (die ook LISA gebruiken) zijn aangemeld. ... lees meer

Waar is de veldverlichting gebleven?

 19-4-2020

Wie nu langs HCWV rijdt ziet alleen maar lege velden. De oplettende kijker heeft ook gezien dat de meeste lampen van de veldverlichting verdwenen zijn . Hoe zit dit?
Al een tijdje wordt de bedrading van de veldverlichting geteisterd door vogels die de kabels kapot bijten. Bij de meeste masten gaat om kleine stukjes uit de siliconen kab ... lees meer

LISA TIP6 - Snel naar DWF

 12-3-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP6: Snel naar het DWF.

Vanuit de HCWV app en LISA Teams (inloggen op de website) kan je snel naar het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF). Omdat je al bent ingelogd in de app of op de website worden je gegevens meegenomen naar de DWF inlog.

LISA teams: Ga naar Club > DWF.
... lees meer

LISA TIP5 - Teamfoto

 10-3-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP5: Teamfoto plaatsen bij het team.

In LISA Teams (inloggen op de website) is het mogelijk voor de coaches en trainers (teamondersteuning) om een teamfoto bij je team te plaatsen. Deze foto wordt getoond op de website en in LISA teams. Dat maakt de pagina van een team net wat persoonlijker.
... lees meer

LISA TIP4 - Vraag en aanbod

 8-3-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP4: Vraag en aanbod - een soort Marktplaats.

In LISA Teams (inloggen op de website) kan je je hockeyspullen te koop aanbieden. Je kan het aanbod van anderen zien en je slag slaan voor een koopje. Vergeet niet je verkochte materialen weer te verwijderen.

LISA teams: Ga naar Club &g ... lees meer

Nieuwe voorzitter HCWV - Igor Passchier

 7-3-2020

Sinds de ledenvergadering van afgelopen november was na het aftreden van Arina Blom de functie van voorzitter vacant. In de afgelopen maanden heeft het bestuur hard gezocht naar een vervanger. Gelukkig zijn we geslaagd in het vinden van een geschikte kandidaat: Igor Passchier wil graag het bestuur komen versterken. Op 5 maart is tijdens een extra A ... lees meer

LISA TIP3 - Favoriete teams

 6-3-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP3: Het tonen van favoriete teams.

In de HCWV app en in LISA Teams (inloggen op de website) kan je meerdere favoriete teams aanmaken. Je krijgt dan ook de wedstrijden te zien van andere teams. Dit kunnen zelfs teams zijn van buiten HCWV. Handig: In een overzicht zowel HCWV MD3 en Oranje Rood Heren1 ... lees meer

LISA TIP2 - Teamtaken aanmaken

 4-3-2020

In een reeks van LISA TIPS is dit TIP2: Teamtaken aanmaken

Een teammanager kan in LISA teamtaken aanmaken. Denk aan rijbeurten, fruitbeurten, aanvoerder en verslag.
Het indelen van de taken kan in de HCWV app en via LISA teams (website > Inloggen). Via LISA teams op een computer werkt dit het prettigst.

... lees meer

LISA TIP1 - Agenda van familieleden

 2-3-2020

De nieuwe HCWV website en app draaien op het platform van LISA. LISA biedt vele mogelijkheden die we graag uitleggen. In een reeks van LISA TIPS is dit TIP1: De agenda van familieleden.
Standaard wordt in de HCWV app en in LISA teams (inloggen op de website) alle wedstrijden, trainingen en afspraken van de hele familie getoond. Het ton ... lees meer

Valentijn diner op HCWV

 21-2-2020

Een mooi stuk over het valentijn-diner in De Posthoorn! Het Valentijn diner werd op Valentijnsdag 2020 georganiseerd. Er kwamen alleenstaande ouderen uit de wijk om in ons clubhuis te genieten van een diner maar vooral om samen te komen.
Toernooicommissie bedankt voor het organiseren!
... ... lees meer

Extra ALV op 5 maart 2020

 9-2-2020

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van afgelopen november is Arina Blom afgetreden als voorzitter. Sindsdien was deze bestuursfunctie vacant en hebben we als bestuur druk gezocht naar iemand die deze belangrijke functie op zich zou willen nemen. We zijn dan ook erg blij dat we hierin geslaagd zijn: Igor Passchier wil graag het bestuur kome ... lees meer

ALV 21 november 2019

 7-11-2019

Donderdag 21 november a.s. is er weer gelegenheid om mee te denken en bijgepraat te worden over belangrijke onderwerpen voor onze club tijdens de Algemene Ledenvergadering. Zoals gebruikelijk wordt in de najaarsvergadering toelichting gegeven op het financieel resultaat van de vereniging in het afgelopen seizoen. Daarnaast staat een belangrijk an ... lees meer

Coach de coach 17-10-2019 met topcoach Rob Bianchi

 11-10-2019

De TC organiseert op 17 oktober 2019 voor de coaches weer een coach-de-coach sessie. De trainers zijn ook van harte welkom. Gastspreker is deze keer niemand minder dan oud-bondscoach Rob Bianchi. De sessie start om 20:00 uur. Aanmelden kan bij [email protected]

Rob heeft in zijn actieve sportcarriëre gevoetbald bij onder andere AFC. ... lees meer

Nieuwe trainingscoördinator(en)

 4-9-2019

Voor komend seizoen zal Rogier de rol van trainingscoördinator op zich nemen. We willen er samen voor gaan zorgen dat iedereen op de club met plezier en een goede begeleiding kan hockeyen. Rogier is er op woensdag en donderdag.

Omdat Rogier nieuw is bij de club zal hij zich hieronder even kort aan jullie voorstellen.

Beste ... lees meer

Convenant Sportiviteit & Respect

 16-3-2019

Vrijdag 15 maart 2019 ondertekende HCWV samen met 18 andere regionale hockeyverenigingen en de Haagse wethouder Sport het convenant Sportiviteit & Respect 'Samen maken we het leuk!'. Met dit convenant werken we samen aan een positieve sfeer op alle clubs en bij de gezamenlijke 22.0000 leden.
Doel is dat iedereen met plezier kan sporten ... lees meer

Voorstellen nieuw bestuurslid: Marcel Dries

 6-1-2019

Sinds kort is Marcel Dries nieuw bestuurslid van HCWV. Maak kennis met Marcel in het artikel.
Hallo, ik ben een geboren en getogen Wateringer. Opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik lange tijd het idee gehad om mijn vaders schildersbedrijf over te nemen om uiteindelijk toch in de accountancy te belanden alwaar ik de kneepjes van het va ... lees meer