Clubtenue
Terug
Clubtenue

HCWV clubtenue


Clubtenue
Het clubtenue van HCWV bestaat uit:
-een wit wedstrijdshirt met logo, voorzien van een zwarte zijbies
-een zwart short met logo (jongens/heren)
-een zwarte skirt met logo (meisjes/dames)
-witte kousen met logo
Het is verplicht om het clubtenue te dragen bij alle wedstrijden. Het is niet toegestaan om bij lagere temperaturen de wedstrijden in een trainingspak of in een sweater te spelen. Wel is het toegestaan om onder het clubtenue thermo-ondergoed te dragen. Onder het clubshirt een thermoshirt met lange witte mouwen, onder de broek of rok een thermobroek met lange zwarte pijpen. HCWV zwarte kous

Reservetenue
Alleen bij uitwedstrijden en wanneer de tegenstander witte kousen en/of een wit shirt draagt moet het reservetenue gedragen worden.

De officiƫle reserve kous van HCWV is een zwarte kous met HCWV logo.

HCWV heeft geen officieel reserveshirt. Een volledig zwarte polo of shirt voldoet als reserveshirt. HCWV zwarte poloIn de HCWV webshop of bij Sport 2000 in Naaldwijk kan de universele zwarte polo van Reece met HCWV logo gekocht worden. Er is geen verplichting tot het kopen van deze polo.

Zie voor meer informatie het bondsreglement van de KNHB voor alle regels omtrent het dragen van het clubtenue en reservekleding.

Veiligheid
De KNHB en stelt ook regels omtrent veiligheid. Voor veldspelers is het verplicht om een bitje en scheenbeschermers te dragen. Voor keepers gelden uitgebreidere veiligheidseisen. Zie hiervoor het spelreglement veld- en zaalhockey.

HCWV kledinglijn
HCWV heeft een eigen kledinglijn. Deze kledinglijn is niet verplicht maar het is wel zo leuk als iedereen in hetzelfde trainingspak loopt. De kledinglijn is te vinden in de HCWV webshop en bij Sport 2000 in Naaldwijk.

Sponsoring
Sinds augustus 2018 is de Rabobank de hoofdsponsor van HCWV en staat het woordmerk in het zwart op de voorzijde van het tenue. Sport 2000 Naaldwijk staat met het logo op de achterzijde onder het eventuele rugnummer. Boven het eventuele rugnummer kan de naam van de speler worden geplaatst. Voor meer informatie over sponsoring verwijzen wij u naar de sponsormogelijkheden.

Leverancier
Voor aankoop van de HCWV kleding kunt u terecht bij Sport 2000 Naaldwijk, Rembrandtstraat 20 A-B in Naaldwijk, www.sport2000naaldwijk.nl. Ook kunt u de kleding bestellen in de HCWV webshop.