Terug

22 juni: Jubileumdag bij HCWV

 11-4-2024

HCWV bestaat 20 jaar! Op zaterdag 22 juni wordt het HCWV lustrumjaar op een feestelijke manier afgesloten met leuke activiteiten voor iedereen. Ben jij erbij? We geven alvast een kijkje in het programma.
Wat gaat er die dag gebeuren?


... lees meer

Roldeurkasten gezocht!

 7-4-2024

Wie heeft er 1 of 2 niet-gebruikte zwarte roldeurkasten voor de club? We willen de cursusruimte wat veranderen door aan de achterkant een kastenwand te maken. Zo kunnen alle spullen netjes in de kasten en kunnen we de ruimte beter gebruiken.
De bestaande kasten zijn van het merk Ahrend, hoogte 195 cm, breedte 120 cm.
Reacties ... lees meer

Lijkt hockey je leuk? Kom naar de inlooptrainingen

 6-4-2024

Is hockey iets voor jou?  Je bent bij Hockey Club Wateringse Veld (HCWV) van harte welkom om dit te ontdekken. We organiseren speciale inlooptrainingen op de vrijdagmiddag. Je mag drie keer meedoen met deze trainingen. 
Vind je hockeyen na deze drie trainingen nog steeds heel leuk? Dan kan je na deze drie trainingen beslissen ... lees meer

2 april 2023 - 1 jaar geleden

 2-4-2024

Op 2 april 2023 sloeg het noodlot hard toe. Pepijn, onze nummer 9, overleed na een ongeval. Vandaag, 1 jaar geleden. Pepijn, wie kende hem niet?
Nou vast een heel aantal mensen. Onze nummer 9 was bekend, maar natuurlijk kende niet iedereen hem. Maar na die dag kende iedereen Pepijn. Omdat ze hem hadden gezien die middag. Vlammend met 1 ... lees meer

Voortgang vierde veld

 30-3-2024

Er  wordt hard gewerkt aan de aanleg van het vierde veld. De onderlaag van het nieuwe veld is zorgvuldig door de aannemer aangelegd. Dat is een heel precies werk, want er moet voor worden gezorgd dat deze laag goed hecht aan de ondergrond. En dat deze helemaal vlak wordt. Een spannende week!
Verboden te betreden Er mag nu absolu ... lees meer

Hockey Boost Camp en Goalie Boost Camp (meivakantie)

 28-3-2024

In de meivakantie organiseert onze collega-club HGC een fantastisch kamp  voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie Onder7 (vanaf 6 jr.) tot en met Onder14 (t/m 13 jaar). Ben je op zoek naar dagen vol clinics, trainingen en veel fun? Schrijf je dan snel in voor de HOCKEY BOOST CAMP.
Deze dagen (1 tot en met 3 mei) staan in ... lees meer

Doe in april mee met de HCWV-voedselbankactie

 25-3-2024

HCWV doet in april mee aan de voedselbankactie van de sportverenigingen, en we kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken! Je kunt eenvoudig bijdragen door houdbare producten te doneren in de kratten in ons clubhuis. Deze kratten staan nu klaar om gevuld te worden. Doe je mee?


Wat houdt de voedselbankactie in?
De voedselbanka ... lees meer

Rondom de tafel de tactiek bespreken

 20-3-2024

Voortaan kan je met je team de tactiek bespreken rondom de 'tactiektafel'. Onze sponsor QUAREQ heeft deze verplaatsbare tafel aan HCWV gegeven. De tafel is te vinden in de cursusruimte in het clubhuis. 
Alle teams kunnen deze tafel gebruiken voor de trainingen en wedstrijden: hoe ziet de oefening eruit, wat wordt de opstelling, hoe ... lees meer

Ga jij in juni de Oranje-hockeyers aanmoedigen?

 20-3-2024

In juni 2024 spelen de Oranje Dames en Heren hun thuiswedstrijden van de FIH Pro League tegen Belgiƫ en Duitsland. Leuk om, misschien wel met je HCWC-teamgenoten, de Oranje-teams aan te moedigen. Het wordt vast en zeker weer een groot feest.
De wedstrijden worden op twee locaties gespeeld: op het complex van SV Kampong in Utrecht (22 t/m ... lees meer