Terug

Start (jongste) jeugdtrainingen vanaf 4 mei!

 29-4-2020

Dinsdag 21 april was er goed nieuws in deze bijzondere tijd. Het kabinet maakte bekend dat de jongste jeugd- en jeugdteams vanaf 29 april weer kunnen trainen. Dit kan en mag alleen als iedereen zich aan de maatregelen houdt. De gezondheid van spelers, speelsters, trainers en begeleiding blijft voorop staan. Een goede voorbereiding is daarvoo ... lees meer

Afscheid en welkom in de JC

 11-2-2020

De Jeugdcommissie van HCWV nam afgelopen vrijdag tijdens een gezellig etentje afscheid van enkele lijncoordinatoren.  Maar gelukkig zijn er ook nieuwe leden bij gekomen. Benieuwd wie dit zijn? Boid (MC-lijn), Leo (MA en MB-lijn), Jacobine en Jona hadden al eerder aangegeven te stoppen als lijnco√∂rdinator en nu was het tijd om ... lees meer

C-kamp 2020

 6-12-2019

Beste C-jeugdleden (en ouders) we hebben voor jullie weer een toffe locatie gevonden voor ons jaarlijks hockeykamp. We gaan 19, 20 en 21 juni naar de Kaag ook wel Kaageiland genoemd!
Een weekend vol sportiviteit spel en gezelligheid. De locatie heeft plek voor maximaal 65 leden en VOL = helaas ook echt VOL.
De kosten voor dit ... lees meer

Invallen: schema en regels veldcompetitie

 27-10-2019

Komende week start (het eerste deel) van de veldcompetitie! Op basis van de voorcompetitie heeft de KNHB nieuwe indelingen gemaakt. Deze (kan) effect hebben op de teams waaruit en waarnaar ingevallen mag worden. Onze wedstrijdsecretaris heeft een mooi overzicht gemaakt waarin alles is samengevat. Zie de bijlage.

... ... lees meer