Uit het bestuur jan 2024
Terug
Bestuursnieuws 26 Januari 2024
Uit het bestuur jan 2024


Nieuws afbeelding

Beste HCWV-ers,

Afgelopen vrijdag was TV West bij ons te gast om een item op te nemen over onze duurzaamheidsmaatregelen. In het bijzijn van wethouder Bredemeijer vertelde onze Erik Roos er voor de camera vol trots over. En donderdagochtend kon hij het in alle vroegte nog een keer over doen op de radio. Mooie aandacht voor de club en de gemeente. Diezelfde avond waren we als bestuur aanwezig bij een bijeenkomst van de gemeente samen met bestuursleden van andere sportverenigingen. Met elkaar hebben we gesproken over de uitdagingen van de toekomst. Daaruit blijkt wat mij betreft dat de mooie voorbeelden van bijvoorbeeld ledenwerving en ledenbehoud al voor het oprapen liggen en dat samenwerken met clubs in de buurt heel vruchtbaar is.


Veldseizoen 2024

Binnenkort zien we elkaar weer vaker op de club, want dan komen we uit de zaal en gaan we onze wedstrijden weer op het veld spelen. In enkele gevallen met gloednieuwe goals: afgelopen woensdag mochten we twee gloednieuwe wedstrijdgoals in ontvangst nemen en vier schitterende opklapgoals. Ze zijn eigenlijk bedoeld voor het vierde veld, maar tot die tijd kunnen we ze allemaal mooi gebruiken op de andere velden.

Reserveer alvast 10 maart in je agenda. Dan spelen de H1 en D1 allebei thuis en dan willen we graag met elkaar onze prestaties in de zaal vieren. Natuurlijk huldigen we onze kampioenen, maar eigenlijk zetten we graag alle strijders en strijdsters uit de zaal in het zonnetje. Of je nou gevochten hebt voor plek 1, 2, 3, 4, 5, 6 of 7, het zijn allemaal mooie prestaties. Nadere informatie volgt.


Sportcoördinatoren 2024

WSDH staat voor Werken aan Sportstad Den Haag. WSDH houdt zich bezig met sportstimulering in de regio. Samen met de gemeente Den Haag bieden zij sportclubs in Den Haag hulp. Van die hulp schreef ik al eerder: Kjeld is al een paar jaar enkele uren per week bij onze club betrokken voor hockeytechnische zaken en zal ons ook in 2024 helpen. Vanwege het project Open Club is ook Kim van der Meulen Kunée vanaf januari bij ons betrokken. Zij gaat aan de slag met de maatschappelijke rol van HCWV in de wijk.


Prijzen bar

Misschien hebben jullie het al gemerkt: ook wij ontkomen niet aan prijsverhogingen in het clubhuis. De prijzen zijn licht gestegen, maar volgens ons nog steeds aantrekkelijk genoeg om gezellig iets te drinken of te eten.


Bestuurswisseling

De afgelopen jaren heeft Daan van Adrichem zich ingezet als bestuurslid exploitatie. Begonnen in een roerige tijd terwijl hij daarnaast ook nog in Heren 1 speelde. Naast zijn drukke baan en studie heeft hij tijd vrij kunnen maken om rondom de bar en het clubhuis allerlei zaken te regelen. Helaas is dat nu niet meer goed combineerbaar en stopt hij met zijn werkzaamheden. Zeer hartelijk dank voor al je inzet Daan! We hopen je natuurlijk nog vaak als supporter (en hockeyer) terug te zien. Dat betekent dus ook direct een vacature voor Bestuurslid Exploitatie.

Heb je dus interesse om bij te dragen aan een geweldige clubsfeer in het clubhuis en heb je ervaring met horeca en/of beheer van gebouwen? Of vind je het gewoon heel leuk om ons te helpen? Meld je dan bij mij of een ander bestuurslid voor een kennismaking.


Hulp bij de VOG´s

Zoals jullie misschien weten is het voor vrijwilligers op sportclubs noodzakelijk om een verklaring omtrent gedrag (VOG) te hebben. We zijn inmiddels toe aan de vernieuwing van veel VOG´s en zoeken daarvoor hulp. Heeft iemand interesse om in februari een paar uur te helpen met het aanvragen daarvan? Laat het ons weten via [email protected]. Het helpt ons en de club enorm.


Enquete teamindelingen

Volgende week verschijnt er een apart bericht over de uitslagen van de enquête.


Mocht je vragen hebben over een van de bovenstaande zaken of je wilt weten of jouw ingebrachte punt behandeld is? Laat het weten via [email protected] of [email protected].


Met een sportieve groet namens het gehele bestuur,

Meindert Kappe

 

Reacties

David Beijersbergen van Henegouwen

26-1-2024 @ 23:08:57 |Dank voor de update, top 👍

Reageer op het nieuws