Laatste kans om mee te doen met de HCWV-voedselbankactie
Terug
22 April 2024
Laatste kans om mee te doen met de HCWV-voedselbankactie


Nieuws afbeelding HCWV doet in april mee aan de voedselbankactie van de sportverenigingen, en we kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken! Je kunt eenvoudig bijdragen door houdbare producten te doneren in de kratten in ons clubhuis. Dit kan tot en met vrijdag 26 april 2024.


Wat houdt de voedselbankactie in?
De voedselbankactie is een initiatief van NOC-NSF waar sportclubs door heel Nederland aan deelnemen. April blijkt voor voedselbanken in Nederland een uitdagende maand, omdat de voorraad aan boodschappen, eerder opgebouwd rond de feestdagen in december, tegen die tijd vaak is uitgeput. Daarom slaan sportverenigingen in Nederland de handen ineen om houdbare producten in te zamelen.

Waarom doet HCWV mee?
Het is een mooie kans om hulp te bieden aan mensen in onze regio die het nodig hebben. We kunnen hiermee echt een verschil maken en versterken onze band met de lokale voedselbank.

Doet jouw team mee?
Je kunt zelf, maar ook samen met je team meedoen aan deze actie. Je kunt bijvoorbeeld een oproep doen binnen je team om samen zo veel mogelijk houdbare producten te verzamelen. Je kunt eventueel ook een betaalverzoekje delen in het team en van het ingezamelde geld producten kopen en in de kratten stoppen. Of zamel met je team lege flessen in en koop van het statiegeld houdbare producten. Heb je een leuke actie, laat het ons weten via [email protected]. Samen lukt het vast om veel kratten te vullen. 


Bijlage