Terug

HCWV Lustrum Familie Toernooi - zat 22 juni 2024

 18-5-2024

Ben je lid van HCWV? Verzamel dan je familie en vrienden (hockeyers en niet hockeyers) en schrijf je in voor dit Familie Toernooi.

We sluiten met het Familie Toernooi het 20 jarig lustrum jaar af van HCWV.
Het doel van dit toernooi is een leuke dag voor iedereen, waarbij plezier centraal staat.

Als afsluiting van d ... lees meer

Trainingen komende periode (mei)

 23-4-2024

De meivakantie komt er aan! De Technische Commissie informeert jullie hierbij over de trainingsdagen tijdens de vakantie. In tegenstelling tot eerdere berichten wordt er in de tweede week (6 - 10 mei) wel getraind, omdat er in het weekend van 11/12 mei (Hemelvaartsweekend) wel wedstrijden zijn.
Wanneer wordt er wel/niet getraind?: ... lees meer

Heren 1 met hoofdsponsor Bijna Thuis op de foto

 21-4-2024

Zondag 21 april ging de hoofdsponsor van HCWV, Brasserie Bijna Thuis, op de foto met Heren 1. We vonden het leuk om de hoofdsponsor bij HCWV te mogen ontvangen. Zijn jullie al eens bij Brasserie Bijna Thuis geweest? Nee? Maak dan snel eens kennis met onze hoofdsponsor!
Brasserie Bijna Thuis ligt midden in het groen, in het Overvoorde bos ... lees meer

Geslaagd! Dave & Henk zijn nu clubscheidsrechter plus

 19-4-2024

Woensdagavond, 17 april 2024, hebben Dave Badoux en Henk van Maanen hun Proeve van Bekwaamheid (PvB) doorstaan en daarmee zijn zij nu Clubscheidsrechter plus (CS+). 
Na een traject van workshops, masterclasses, begeleiden van andere scheidsrechters en heel veel fluiten hebben zij het CS+ traject afgerond, Gefeliciteerd! We wensen ... lees meer

22 juni: Jubileumdag bij HCWV

 11-4-2024

HCWV bestaat 20 jaar! Op zaterdag 22 juni wordt het HCWV lustrumjaar op een feestelijke manier afgesloten met leuke activiteiten voor iedereen. Ben jij erbij? We geven alvast een kijkje in het programma.
Wat gaat er die dag gebeuren?


... lees meer

Roldeurkasten gezocht!

 7-4-2024

Wie heeft er 1 of 2 niet-gebruikte zwarte roldeurkasten voor de club? We willen de cursusruimte wat veranderen door aan de achterkant een kastenwand te maken. Zo kunnen alle spullen netjes in de kasten en kunnen we de ruimte beter gebruiken.
De bestaande kasten zijn van het merk Ahrend, hoogte 195 cm, breedte 120 cm.
Reacties ... lees meer

Lijkt hockey je leuk? Kom naar de inlooptrainingen

 6-4-2024

Is hockey iets voor jou?  Je bent bij Hockey Club Wateringse Veld (HCWV) van harte welkom om dit te ontdekken. We organiseren speciale inlooptrainingen op de vrijdagmiddag. Je mag drie keer meedoen met deze trainingen. 
Vind je hockeyen na deze drie trainingen nog steeds heel leuk? Dan kan je na deze drie trainingen beslissen ... lees meer