Terug

Roos Verbarendse (MB1) tweede bij Doelpunt van de week

 22-2-2020

Wat een mooi doelpunt van Roos Verbarendse. Zo mooi dat ze een tweede plaats heeft bereikt in Auping doelpunt van de week (15 en 16 februari) van Hockey.nl.

In haar wedstrijd met HCWV MB1 scoorde Roos uit de rebound van een strafcorner hoog in het doel. Roos, ook gefeliciteerd door HCWV.
Zie voor het hele ar ... lees meer

Afscheid en welkom in de JC

 11-2-2020

De Jeugdcommissie van HCWV nam afgelopen vrijdag tijdens een gezellig etentje afscheid van enkele lijncoordinatoren.  Maar gelukkig zijn er ook nieuwe leden bij gekomen. Benieuwd wie dit zijn? Boid (MC-lijn), Leo (MA en MB-lijn), Jacobine en Jona hadden al eerder aangegeven te stoppen als lijnco√∂rdinator en nu was het tijd om ... lees meer

HCWV toernooien komen er weer aan

 17-1-2020

De jeugd toernooien van HCWV komen er weer aan. Houd de volgende data vrij:
A-toernooi:
Zaterdag 30 mei 2020
B-toernooi:
Nog niet bekend
C-toernooi:
Zaterdag 27 juni 2020
... lees meer

C-kamp 2020

 6-12-2019

Beste C-jeugdleden (en ouders) we hebben voor jullie weer een toffe locatie gevonden voor ons jaarlijks hockeykamp. We gaan 19, 20 en 21 juni naar de Kaag ook wel Kaageiland genoemd!
Een weekend vol sportiviteit spel en gezelligheid. De locatie heeft plek voor maximaal 65 leden en VOL = helaas ook echt VOL.
De kosten voor dit ... lees meer

Invallen: schema en regels veldcompetitie

 27-10-2019

Komende week start (het eerste deel) van de veldcompetitie! Op basis van de voorcompetitie heeft de KNHB nieuwe indelingen gemaakt. Deze (kan) effect hebben op de teams waaruit en waarnaar ingevallen mag worden. Onze wedstrijdsecretaris heeft een mooi overzicht gemaakt waarin alles is samengevat. Zie de bijlage.

... ... lees meer