Trainingsschema zaal
Terug
24 November 2021
Trainingsschema zaal


Nieuws afbeelding

Het trainingsschema voor de zaal is bekend. Alle teams trainen minimaal 6 keer en bij het inroosteren van de trainingen is zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijd van spelers, beschikbaarheid van trainers, huidige trainingsdagen, zaalcompetitie dagen etc etc. 

In de bijlage onderaan dit artikel staan alle zaaltrainingen vermeld. Je kan zien op welke locatie je traint, hoe laat en in welke weken. De trainingstijd wordt in de loop van de week ook zichtbaar in de app. 

Teams waarvan de trainingen zijn verdeeld over meerdere dagen hebben een licht oranje kleur  kleur. 
Er zijn na het inroosteren van alle teams nog een paar momenten in de zaal over. Deze zijn gemarkeerd met een licht blauwe kleur.

Teams die graag dit trainingsmoment willen gebruiken, kunnen dit uiterlijk 1 december laten weten, door een mail te sturen naar [email protected]. De teams die <7 keer zijn ingeroosterd krijgen voorrang. 

NB Zaalruimte is schaars. Als je door omstandigheden niet kan trainen als team, meldt dit dan z.s.m., zodat een ander team de zaal kan gebruiken.   

Kerstvakantie gewijzigd:

In tegenstelling tot een eerder zaalbericht is het toch niet mogelijk om in de eerste week van januari te trainen. In het zaalrooster is dit aangepast. Overigens betekent dit niet dat we niet in de zaal te vinden zijn. Veel teams hebben zich inmiddels ingeschreven voor een zaaltoernooi in de Kerstvakantie. Vraag ons gerust om tips als je nog op zoek bent naar een toernooi.  

Bijlage